banner359

Emniyet Müdüründen Altepe’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Hizmet en büyük heyecanımız” dedi.Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni belediye binasında İl Emniyet Müdürü Selami...

13 Ocak 2016 Çarşamba 17:26
Emniyet Müdüründen Altepe’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Hizmet en büyük heyecanımız” dedi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni belediye binasında İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ağırladı. Yeni bina için hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yıldız, Büyükşehir Belediyesi ile her alanda önemli işbirliği içinde olduklarını belirterek, yeni belediye binasının kalıcı hizmetler için de hayırlı olmasını diledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, gerek meclis üyelikleri gerekli Osmangazi Belediye Başkanlığı döneminde bu alana belediye binası yapılması konusunun hep takipçisi olduğunu hatırlatarak, “Yıllar sonra buraya belediye binası yapmak da bize nasip oldu. Ahmet Vefik Paşa döneminde yapılan belediye binasından 137 yıl sonra Bursa ikinci bir belediye binasına kavuşmuş oldu. Gerek bütün birimlerimizin bir araya toplanması gerekse merkezi mevkii sebebiyle burası çok daha iyi oldu” dedi.
Tüm bu çalışmaları yaparken, Bursa’nın aynı zamanda huzur şehri olmasının büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Altepe, “Huzur olmadan hiçbir şey olmaz. Kalkınma, gelişme, büyüme ancak barış ve huzur ortamında olur. Huzur ortamının sağlanması için de Emniyet teşkilatımızla sürekli işbirliği halindeyiz. Bursa’nın bir huzur kenti olması yolunda yaptıkları çalışmalar nedeniyle Emniyet Müdürümüze de teşekkür ediyorum. Tüm bu yapılan çalışmalar sayesinde Bursa refah seviyesinde dünyanın en iyi 50 şehri arasına girdi. Geçtiğimiz yıl 48’inci sıradaydık, bu yıl 37’nci sıraya yükseldi. Refah seviyesi ancak huzur ortamında artar” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<