banner359

Emre Ertaş Karacabey Birlikspor’da

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta takımlarından Karacabey Birlikspor, Muğlaspor’dan Emre Ertaş’ı transfer etti.

31 Aralık 2016 Cumartesi 17:24
Emre Ertaş Karacabey Birlikspor’da

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta takımlarından Karacabey Birlikspor, Muğlaspor’dan Emre Ertaş’ı transfer etti.

Karacabey Birlikspor, 23 yaşında stoper oynayan Emre Ertaş ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Emre Ertaş, yeni takımının Antalya’daki kampına katılacak. İmza töreninde Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, Karacabey Birlikspor As Başkanı Fahrettin Dengiz ve yöneticiler hazır bulundu. Bu transferin ardından eksik bölgelere de oyuncu alarak transferi tamamlayacaklarını söyleyen Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, birkaç gün içerisinde yeni transferleri de açıklayacaklarını bildirdi.

Uğur Koçak, ”4 futbolcu transfer etmiştik. Bugünde Muğlaspor’dan stoper Emre Ertaş ile anlaşmaya vardık. Yeni transferimiz Emre Ertaş Antalya kampımıza katılacak. Kendisine camiamıza hoş geldin diyor, birlikte büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<