banner359

Engelleri Ortadan Kaldıran Sergi

Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli bireylerin çektiği fotoğrafları ’Engelsiz Bakış’ ismi altında buluşturan BUÇAD’ın sergisi büyük beğeni topladı.Bilgide ve Uygulamada Çeşitliliği Destekleme Derneği (BUÇAD) engellilere yönelik...

05 Aralık 2015 Cumartesi 17:01
Engelleri Ortadan Kaldıran Sergi
Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli bireylerin çektiği fotoğrafları ’Engelsiz Bakış’ ismi altında buluşturan BUÇAD’ın sergisi büyük beğeni topladı.
Bilgide ve Uygulamada Çeşitliliği Destekleme Derneği (BUÇAD) engellilere yönelik anlamlı bir sergi açılışına imza attı. Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli bireylerin çektiği fotoğrafları "Engelsiz Bakış" ismi altında buluşturan BUÇAD, fotoğraf sergisi Eker Meydan’da gerçekleştirdi. Düzenlenen açılış programında konuşan BUÇAD Yönetim Kurulu Başkanı Başak Yeğin Biçer, bu fotoğraflarda var olan engelsiz bakış açısını Bursa’dan tüm Türkiye’ye yaymak istediklerini söyledi. Biçer, "Burada genç yaşlı engelli engelsiz gibi yaftalardan arındırılmış olarak herkesin toplumda eşit haklara sahip olmasını savunuyoruz. Bunu iş hayatında destekliyoruz. Aynı şekilde sirayet ettirmek istiyoruz ki sosyal toplumlarda çeşitliliğin renklerini hep birlikte yaşayalım" diye konuştu.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, engellilerin yaşadığı sıkıntıları bir nebzede olsa hissetmek için kurulan engebeli platformda tekerlekli sandalyeyle geçmeye çalıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<