banner359

Engelli Kediye Sıcak Yuva

Nilüfer Belediyesi çalışanı Mümin Saitoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nden engelli bir kediyi sahiplenerek örnek bir davranışta bulundu.3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, bakıma ve ilgiyi...

07 Aralık 2015 Pazartesi 16:12
Engelli Kediye Sıcak Yuva
Nilüfer Belediyesi çalışanı Mümin Saitoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nden engelli bir kediyi sahiplenerek örnek bir davranışta bulundu.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, bakıma ve ilgiyi muhtaç engelli bir kedi sıcak bir yuvaya kavuştu. Nilüfer Belediyesi personeli Mümin Saitoğlu, engelli bir kediyi sahiplenerek örnek oldu. Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne engelli bir kedi sahiplenmek için başvuruda bulunan Nilüfer Belediyesi personeli Mümin Saitoğlu, herkesin hayvan sahiplenme konusunda daha duyarlı olmasını istedi.
Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker, park halindeki bir aracın motor kısmına giren kedinin aracın çalıştırılması üzerine kulak ve ayağının koptuğunu, gerekli tedavinin yapıldığını belirtti. Eker, “Eğer evinizde ve kalbinizde yeterince alan varsa engelli bir can dostumuzu sahiplenerek kendinizi iki kat mutlulukla ödüllendirilmiş olacaksınız” dedi.
Eker, hassasiyetinden dolayı Mümin Saitoğlu’na da teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<