banner359

Engellilerin Petank Heyecanı

Düzenlenen Petank Turnuvası’nda engelli bireyler hünerlerini sergiledi.Bursa Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Engelliler Meclisi, Reşat Oyal Kültürparkı Bocce sahasında Petank Turnuvası düzenledi. Üçlü, ikili ve tek kişiden...

07 Aralık 2015 Pazartesi 09:38
Engellilerin Petank Heyecanı
Düzenlenen Petank Turnuvası’nda engelli bireyler hünerlerini sergiledi.
Bursa Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Engelliler Meclisi, Reşat Oyal Kültürparkı Bocce sahasında Petank Turnuvası düzenledi. Üçlü, ikili ve tek kişiden oluşan takımların özel misketleri belirli bir mesafeye fırlatarak diğerler misketleri vurmaya çalışmasıyla oynanan petank turnuvasında bir araya gelen engelli bireyler, yeteneklerini sergiledi. Bocce (Petank) Milli Takım Antrenörü Ahmet Yaratılmış eşliğinde turnuvaya katılan 50’ye yakın engelli sporcu, hayat dolu tavırlarıyla dikkat çekti.
Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez, engellilerin sosyal hayatta daha aktif rol almaları için mücadelelerini sürdürdüklerini dile getirdi.
Turnuvanın sonunda dereceye girenlere Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Lütfi Taşcı, tarafından ödülleri takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<