banner359

“Engelsiz Mobil Eğitim”

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projelerden biri olan “Engelsiz Mobil Eğitim projesi” Mudanya’da başladı.Bursa Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Mobil Eğitim Projesi (BENMEP), özel bilgisayar sınıfı haline getirilmiş otobüsle...

07 Aralık 2015 Pazartesi 19:24
“Engelsiz Mobil Eğitim”
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projelerden biri olan “Engelsiz Mobil Eğitim projesi” Mudanya’da başladı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Mobil Eğitim Projesi (BENMEP), özel bilgisayar sınıfı haline getirilmiş otobüsle yürütülüyor. Mudanya Hükümet Konağı bahçesine gelen otobüste grafik tasarım ve bilgisayarlı muhasebe eğitimleri verilmeye başlandı. Eğitim otobüsünde 6 adet masaüstü bilgisayar, hocalar için notebook, kolay anlatım için LCD monitör, klima ve kablosuz internet bulunuyor.
Mudanya Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Kaya, kursiyerleri ziyaret etti. Kaya, “Eğitim alma imkanı olmayan engelli kardeşlerimiz için Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 6 haftalık bir kurs başlatıldı. Mobil aracımıza gelemeyen engelli kardeşlerimiz olursa onları evlerinden alıp yeniden evine bıkacağız. Yeter ki eğitim almayan engelli kalmasın. AK Parti olarak eğitimde de engelleri kaldırmayı hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<