banner359

Ertuğrul Gazi İmam-Hatip Ortaokulu’nda kayıtlar başladı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu’nun A blokunda Ertuğrul Gazi İmam-Hatip Ortaokulu açılırken, 5. sınıf kayıtlarına başlandı.Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin yaptığı açıklamada, ’’2016-2017...

11 Ağustos 2016 Perşembe 19:31
Ertuğrul Gazi İmam-Hatip Ortaokulu’nda kayıtlar başladı
Bursa’nın Karacabey ilçesinde Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu’nun A blokunda Ertuğrul Gazi İmam-Hatip Ortaokulu açılırken, 5. sınıf kayıtlarına başlandı.
Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin yaptığı açıklamada, ’’2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren ilçemizde 2 bloktan oluşan Şehit Bahadır Tayfur İlkokulunun daha önce de eski adıyla Kız Meslek Lisesi olarak kullanılan A bloku İmam Hatip Ortaokulu olarak planlanmıştı. Ancak itirazlar olması üzerine konu ile ilgili Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu Okul Aile Birliği’nin 30/05/2016 tarihli iddia ve taleplerini içeren dilekçesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkanlığınca incelendi. İnceleme sonucunda Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu’nun 2016-2017 eğitim ve öğretim yılından itibaren planlandığı gibi Ertuğrul Gazi İmam-Hatip Ortaokulu olarak eğitime devam etmesine karar verildi” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<