Eşref Dinçer Parkı’na Görkemli Açılış

Bursa’nın Gemlik Belediyesi’nin Eşref Dinçer Mahallesi Lale-Kemal Kılıç Ortaokulu önüne yaptığı mahalle parkı törenle hizmete açıldı.Aynı bölgede Perşembe Pazarı’nın ardından hizmete giren parkla yetinmeyeceklerini ifade eden Belediye...

21 Ekim 2015 Çarşamba 14:51
Eşref Dinçer Parkı’na Görkemli Açılış
Bursa’nın Gemlik Belediyesi’nin Eşref Dinçer Mahallesi Lale-Kemal Kılıç Ortaokulu önüne yaptığı mahalle parkı törenle hizmete açıldı.
Aynı bölgede Perşembe Pazarı’nın ardından hizmete giren parkla yetinmeyeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Sollack firması ile ortaklaşa okulun spor salonunun temelini de yakında atacaklarını söyledi. Lale-Kemal Kılıç Ortaokulu öğrencilerinin büyük ilgisiyle karşılanan Yılmaz, Eşref Dinçer Mahallesi’nin bu bölümünün kendi dönemleriyle birlikte çağ atladığını kaydetti.
AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, belediye meclis üyelerinin de katıldığı park açılışına mahalle halkı ve veliler büyük ilgi gösterdi. Kurdeleyi protokol mensupları, öğretmenler, veliler ve öğrenciler birlikte kesti. Açılış sonrası öğrencilere lokma ikramında bulunulup, Bursaspor forması dağıtıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<