banner359

Fındıklı’da içme suyu sevinci

Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Fındıklı Mahallesi’nde yaz aylarında yaşanan içme suyu sıkıntısı çözüldü.Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ ekipleri tarafından bir süredir Fındıklı Mahallesi’nde devam eden sondaj çalışmaları...

20 Kasım 2016 Pazar 14:02
Fındıklı’da içme suyu sevinci
Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Fındıklı Mahallesi’nde yaz aylarında yaşanan içme suyu sıkıntısı çözüldü.
Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ ekipleri tarafından bir süredir Fındıklı Mahallesi’nde devam eden sondaj çalışmaları sonuç verdi. Fındıklı Mahallesi’nde yaklaşık 125 metre sondaj vuran BUSKİ ekipleri günlük 600 ton kapasiteli içme suyuna ulaştı. Fındıklı Mahallesi’nin hemen üstünde bulunan su deposuna 50 metre mesafeden çıkan su, depoya aktarılacak. Çıkan su ile birlikte mahallede yaşanan içme suyu sorunu da tamamen ortadan kalkmış olacak.
Fındıklı Mahallesi Muhtarı Nurettin Tüfekçi, içme suyu konusunun ciddi bir sıkıntı olduğunu belirterek, "Bu sayede mahallemizdeki içme suyu sorununu tamamen ortadan kaldırmış olduk. Emeklerinden dolayı Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan ve BUSKİ ekiplerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<