Gazeteci Atilla İşçi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bursa’da, yakalandığı kanser hastalığından vefat eden gazeteci Atilla İşçi, son yolculuğuna uğurlandı.Bursa Gazeteciler Cemiyeti eski yönetim kurulu üyesi 48 yaşındaki Atilla İşçi, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun...

07 Aralık 2015 Pazartesi 14:11
Gazeteci Atilla İşçi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Bursa’da, yakalandığı kanser hastalığından vefat eden gazeteci Atilla İşçi, son yolculuğuna uğurlandı.
Bursa Gazeteciler Cemiyeti eski yönetim kurulu üyesi 48 yaşındaki Atilla İşçi, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 1990 yılında Flash TV’de gazeteciliğe başladı. Daha sonra As tv, Hayat ve Meydan gazetelerinde çalıştı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 5 aydır akciğer kanseri tedavisi gören evli 1 çocuk babası Atilla İşçi, önceki gün vefat etti. Maksem Camii’nde bugün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına yüzlerce seveni katıldı. Atilla İşçi’nin na’şı Mudanya Mezarlığı’na defnedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<