Geleceğin Doktorları Önlüklerini Giydi

Geleceğin doktor adayları minik öğrenciler, steteskoplarını kulaklarına takıp hastaları muayene etti.Bursa’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını 1 gün önceden kutlamaya başla çocuklar, giydikleri beyaz önlükleriyle doktorluğa...

22 Nisan 2016 Cuma 12:56
Geleceğin Doktorları Önlüklerini Giydi
Geleceğin doktor adayları minik öğrenciler, steteskoplarını kulaklarına takıp hastaları muayene etti.
Bursa’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını 1 gün önceden kutlamaya başla çocuklar, giydikleri beyaz önlükleriyle doktorluğa soyundu. Yeri Renkli Çınar Okulları anaokulu öğrencileri, ilk olarak Özel Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Özkul’u ziyaret etti. Daha sonra boyunlarındaki steteskoplarıyla hastaları muayene etti. Doktor olmak istediklerini belirten minik öğrencilere, hediye olarak doktor malzemeleri takdim edildi. Minik doktorlar sempatik tavırları ile dikkat çekti.
Farklı uygulamaları ve etkinlikleri dikkat çeken Özkul , “Çocuklar bizler için çok önemli. Çocuklar bizlerim geleceğidir. Genel çerçevede her yerde çocuk bayramı kutlanıyor. Bunun ötesinde de çocuklar bizim yarınlarımız diye düşünerek, koltuklarımızı emanet ediyoruz. Buna benzer bayramlar çocuklarımızın bir kere daha öneminin hatırlanması adına çok önemlidir. Bu çocuklara yarınlar için hedef göstermek çok önemlidir. Kimi doktor olurken, kimi ise hastane yöneticisi olacaktır” dedi.
Doktorluk mesleği hakkında bilgi alan minik öğrencilere, Dr. Özkul başhekimlik koltuğunu ana sınıfı öğrencilerine devretti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<