Gemlik 10 Aralık şehitlerini unutmadı

Bursa’nın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Beşiktaşlılar ve Bursa Sporlular Taraftarlar Derneği yöneticileriyle İstanbul Şehitler Tepesi’ni ziyaret etti.Daire amirlerinin de katıldığı İstanbul gezisinde Şehitler Tepesi anıtına...

21 Aralık 2016 Çarşamba 14:09
Gemlik 10 Aralık şehitlerini unutmadı
Bursa’nın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Beşiktaşlılar ve Bursa Sporlular Taraftarlar Derneği yöneticileriyle İstanbul Şehitler Tepesi’ni ziyaret etti.
Daire amirlerinin de katıldığı İstanbul gezisinde Şehitler Tepesi anıtına karanfil bırakıp dua eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Terörü bütün kesimler ile birlikte bir kez daha tel’in ediyoruz. Burada Gemlik Belediyesi’nin yanı sıra Türkiye’nin iki güzide ve köklü kulübü Beşiktaş ve Bursaspor’un taraftarlar derneği ile buluştuk. 10 Aralık şehitlerini unutmayacağız. Teröre inat, birlik ve beraberlik, kardeşlik bağlarını daha da güçlendireceğiz. Kulüplerimizin taraftarlar derneği başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
10 Aralık’ta İstanbul Vodafone Arena’da oynanan Beşiktaş-Bursa Spor karşılaşması sonrasında hain terör saldırısı olmuş ve 37’si çevik kuvvet polisi 7’si sivil 44 vatandaş şehit olmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<