banner359

Gemlik Belediyesi’nden Mahalle Konağı

Gemlik Belediyesi, Mehmet Akif Kültür Evi’nin Ardından İkinci Mahalle Konağını Ata Mahallesi’ne Yapıyor.

21 Ekim 2015 Çarşamba 17:54
Gemlik Belediyesi’nden Mahalle Konağı
Gemlik Belediyesi, Mehmet Akif Kültür Evi’nin ardından ikinci mahalle konağını Ata Mahallesi’ne yapıyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesisleri yanına inşa edilecek iki katlı mahalle konağının temeli törenle atıldı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin dört bir yanında hizmet sağanağının devam ettiğini bildirdi. Bir hafta önce hizmete giren Perşembe Pazarı’nın ardından Eşref Dinçer Mahallesi’ne Park yaptıklarını ifade eden Yılmaz, yenilenen Gemlik Lisesi’nin yanı sıra Umurbey Futbol Sahası’nın da da kısa sürede hizmete gireceğini müjdeledi. İlçenin bütün mahalle ve sokaklarına hizmet yağdığını anlatan Yılmaz, ya bir yatırıma başlandığını, ya bir yatırımın hizmete girdiğini anlattı.
Atatepe Sosyal Tesisleri’nin yerli ve yabancı turistler için önemli bir tesis haline geldiğini kaydeden Yılmaz, mahalle konağı ile birlikte Ata Mahallesi’nin cazibesinin artacağını vurguladı. İki katlı konağın alt katının beylere, üst katının da hanımlara tahsis edileceğini ifade eden Yılmaz, kına, kültürel toplantılar, taziye günleri gibi önemli etkinliklerin bu konakta yapılabileceğini sözlerine ekledi.
Yapılan duaların ardından temele ilk harç atıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<