banner359

Gemlik Belediyesi’nden tarıma destek

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Ziraat Odası’nın yeni binasının temeli atıldı.Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan 396 bin 900 lira ihale bedelli Ziraat Odası’nın temeli dualarla atıldı. Orhangazi Caddesi’ne yapılacak oda binası 750...

26 Mayıs 2017 Cuma 18:19
Gemlik Belediyesi’nden tarıma destek

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Ziraat Odası’nın yeni binasının temeli atıldı.

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan 396 bin 900 lira ihale bedelli Ziraat Odası’nın temeli dualarla atıldı. Orhangazi Caddesi’ne yapılacak oda binası 750 metrekare alan üzerine inşa edilecek. 2 katlı hizmet binası 428 metrekare alan üzerine yapılacak. Temel atma törenine AK Parti Bursa milletvekilleri Zekeriya Birkan ve İsmail Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Başkan Refik Yılmaz, ilçenin yatırım anlamında altın çağı yaşadığını vurguladı. 2017 yılının yatırım ve atılım yılı olduğuna dikkat çeken Refik Yılmaz, “6 yıl önce hesapları haciz edilmiş, hesapları bloke olmuş, esnafa borçlu, çalışanına maaş ödeyemez haldeki bir belediye teslim almıştık. Bugün 100 konutluk yatırım yapabilir hale geldik. Sadece Gemlik Belediyesi’nin alt yapı ve üst yapı yatırımlarını değil, kurum ve kuruluşlarımızın binalarını da yeniler hale geldik. Çok şükür bu yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Konuşmaların ve duanın ardından butona basılarak temele ilk harç konuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<