banner359

Gemlik Belediyesi’nden Toplu Konut Hamlesi

Gemlik Belediyesi’nin Cihatlı Mahallesi’nde Yapacağı 970 Konutluk Proje Hakkında İlçe Başkanları Ve Belediye Meclis Üyelerine Bilgi Veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Projesi Tamamlanmak Üzere Olan Bu Toplu Konut Projesinin İhalesinin Önümüzdeki Günlerde Gerçekleşeceğini Söyledi.

06 Ocak 2016 Çarşamba 10:57
Gemlik Belediyesi’nden Toplu Konut Hamlesi
Bursa’nın Gemlik ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı.
Gemlik Belediyesi’nin Cihatlı Mahallesi’nde yapacağı 970 konutluk proje hakkında ilçe başkanları ve belediye meclis üyelerine bilgi veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, projesi tamamlanmak üzere olan bu toplu konut projesinin ihalesinin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini söyledi. Nisan-mayıs ayları gibi temelinin atılabileceğini vurgulayan Yılmaz, toplu konut için ilçede 16 binin üzerinde bir talep geldiğini hatırlattı. Proje hakkında ilçe başkanları ve belediye meclis üyelerinden görüş isteyen Yılmaz, “Belediyeye başvuran 16 binin üzerindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını da göz önüne alarak, kentsel dönüşümü alanlarını hep birlikte planlayalım” dedi.
Yaklaşık 4 saat süren Kentsel Dönüşüm Zirvesinden olumlu kararlar alındığı ifade edildi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin geleceğini ilgilendiren bu tür önemli konularda iş birliğine ve fikir alışverişine dayalı bu tür organizasyonları devam ettireceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<