banner359

Gemlik Belediyespor Dayanışma Yemeğinde Buluştu

Gemlik Belediyespor tarafından organize edilen dayanışma yemeği büyük ilgi gördü.Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Düğün salonunda düzenlenen yemeğe AK Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye...

24 Ekim 2015 Cumartesi 13:10
Gemlik Belediyespor Dayanışma Yemeğinde Buluştu
Gemlik Belediyespor tarafından organize edilen dayanışma yemeği büyük ilgi gördü.
Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Düğün salonunda düzenlenen yemeğe AK Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli, Ahmet Avcı ve Kadir Erol, belediye meclis üyeleri, sporcular ve aileleri katıldı. Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı İbrahim Baki, göreve geldiklerinde kapanan çok sayıda spor branşı olduğunu ve bunları yeniden hizmete açtıklarını kaydetti. Kulübün geçmişten kalan birçok borcunu ödediklerini ve 2016 yılında kamu kurumlarına olan borçlarını da kapatacaklarını ifade eden İbrahim Baki, iki spor salonunda fitness ve bölge parkı işletmeciliği ile kulübe kalıcı kaynak oluşturulduğunu söyledi.
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, her branşta daha çok sporcuya ulaşmak için tesisleşmeye verdikleri önemi masaya yatırdı. İmam Hatip Spor Salonu sayesinde İ.H.L. kız bayan voleybol takımının 6 ayda Bursa şampiyonu olduğunu anımsatan Refik Yılmaz, Celal Bayar Anadolu Lisesi ve Lale Kemal Kılıç Ortaokuluna da spor salonu yapılacağını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<