Gemlik Çiçek Açıyor

Gemlik Belediyesi, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları hız kesmiyor.Bir yandan “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında okul çevreleri ve bahçelerini yenileyen ekipler, diğer yandan da Mahalle Statüsüne dönüşen eski köyler dahil...

16 Haziran 2016 Perşembe 16:20
Gemlik Çiçek Açıyor
Gemlik Belediyesi, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları hız kesmiyor.
Bir yandan “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında okul çevreleri ve bahçelerini yenileyen ekipler, diğer yandan da Mahalle Statüsüne dönüşen eski köyler dahil parklarda ve meydanlarda ağaç ve çiçek dikimlerini devam ettiriyor. Ağaçların bakımının ve şekil verilmesinin yanı sıra, ilçeyi rengârenk çiçeklerle donatan ekipler, daha güzel bir Gemlik adına hız kesmeyeceklerini vurguladı.
Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal, park ve bahçelerde mevsimlik çiçek çalışması projesini uyguladıklarını ifade ederek, renkli ve daha güzel görüntülerin 4 mevsim süreceği müjdesini verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<