banner359

Gemlik Zeytin Festivali Ankara gündeminde

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işik, Chp İlçe Başkanı Uğur Sertaslan Ve Mhp İlçe Başkanı Osman Durdu, Ankara’da Başta Başbakan Binali Yıldırım Olmak Üzere Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ve Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Ziyaret Etti.

18 Ekim 2016 Salı 17:27
Gemlik Zeytin Festivali Ankara gündeminde
Gemlik Belediyesi’nin Kent Konseyi ve sivil toplum örgütleri ile birlikte tertiplediği Uluslararası Zeytin Festivali başkentte tanıtıldı.
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kent konseyi Başkanı Mukaddes Serim, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, MHP İlçe Başkanı Osman Durdu ve CHP İlçe Başkanı Uğur Sertaslan, Ankara’da başta Başbakan Binali Yıldırım olmak üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Bursa milletvekillerini de ziyaret eden Gemlik heyeti, partilerin grup toplantılarına katıldı. Gemlik heyeti,, Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali’ne siyasi parti liderlerini davet etti.
Gemlik zeytini, zeytin yağı, sabun ve havlu gibi hediyelerin yanı sıra festival davetiyesini de Başbakan Yıldırım başta olmak üzere Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’ye takdim eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kendilerini festivale davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<