banner359

Gençlik Huzurla Buluştu

Bursa’da, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Edebali Camii’nde ’’Gençlik huzurla buluşuyor’’ programı tertiplendi. Yüzlerce genç sabah namazını müftüyle birlikte kıldı.İlçe Müftülüğü’nün tertiplediği programda,...

19 Ekim 2015 Pazartesi 11:40
Gençlik Huzurla Buluştu
Bursa’da, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Edebali Camii’nde ’’Gençlik huzurla buluşuyor’’ programı tertiplendi. Yüzlerce genç sabah namazını müftüyle birlikte kıldı.
İlçe Müftülüğü’nün tertiplediği programda, Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ile yaklaşık 2 bin kişi sabah namazını birlikte kıldı. Sabah namazının ardından Ay tarafından Kur’an-ı Kerim okurken, sohbet ve dua edildi. Daha sonra cemaate ikramda bulunuldu. Namazın ardından gençler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<