Gıyabi cenaze namazı sonrası Halep’e yardım gönderildi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, imam hatip öğrencileri ve İHH öncülüğünde toplanan yardımlar Halepli mazlumlara gönderildi.İHH tarafından Mudanya İmam Hatip Okulu’nda şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Ardından 14. yardım...

29 Aralık 2016 Perşembe 12:29
Gıyabi cenaze namazı sonrası Halep’e yardım gönderildi
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, imam hatip öğrencileri ve İHH öncülüğünde toplanan yardımlar Halepli mazlumlara gönderildi.
İHH tarafından Mudanya İmam Hatip Okulu’nda şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Ardından 14. yardım TIR’ı Suriyeli mazlumlara ulaştırılmak üzere yolcu edildi. İHH temsilci Ogün Altıparmak, “Mudanya’da imam hatip okullarından 14. TIR’ı mazlumlara göndermenin kıvancını yaşadık. Önce aziz şehitlerimiz için gıyabi cenaze namazı kıldık, ardından da yardım TIR’ mızı mazlumlara ulaştırmak üzere yolcu ettik” dedi.
İHL öğrencileri, velileri, öğretmenleri ve hayırseverler tarafından doldurulan TIR’da 15 ton un, 1 ton karışık erzak, 1000 çift bot, 1000 mont, 50 battaniye, 50 yatak ve kullanılmamış çeşitli kıyafetler bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<