banner359

Gökdere Rotary’den briç turnuvası

Bursa Gökdere Rotary Kulübü'nün İlk Kez Düzenlediği Briç Turnuvası İlgi Gördü.

14 Aralık 2016 Çarşamba 17:26
Gökdere Rotary’den briç turnuvası
Bursa Gökdere Rotary Kulübü’nün ilk kez düzenlediği Briç Turnuvası ilgi gördü.
Rotary 2440. Bölge Federasyonu’na bağlı kulüp üyelerinin yanı sıra serbest çiftleri de kapsayan turnuva, Adranos Otel’de düzenlendi. Bursalı briç eğitmeni Süleyman Kolata’nın organizasyon desteğiyle düzenlenen turnuvada 34 kişi yarıştı. Turnuva sonunda dereceye giren çiftlere ve Rotary Kulüpleri adına yarışan oyunculardan dereceye girenlere, kupa ve madalyaları takdim edildi. Yarışmacıların yanı sıra çok sayıda briç sevdalısının da izlediği turnuvanın, gelecek yıllarda daha çok sporcunun katılımı ile yapılması planlanıyor.
Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı İsmail Rodoplu, "Gökdere Rotary Kulübü’nün bu konudaki girişimini destekliyor ve kutluyorum. Bizler birer hizmet gönüllüleriyiz. Geliştirdiğimiz projelerle amacımız topluma hizmet etmektir. Ekonomik, sosyal, kültürel gelişime katkı yaptığımız gibi, sportif gelişime de katkı vermek bizi mutlu ediyor" dedi.
Gökdere Rotary Kulübü Başkanı Taner Şeker de, ilk kez düzenledikleri turnuvanın ilgi görmesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<