banner359

Gölyazı ve Balat’ta su kesintisi

Bursa’da merkez Nilüfer ilçesi Balat ve Gölyazı Mahalleleri’nde su kesintisi uygulanacak

21 Haziran 2017 Çarşamba 15:10
Gölyazı ve Balat’ta su kesintisi

Bursa’da merkez Nilüfer ilçesi Balat ve Gölyazı Mahalleleri’nde su kesintisi uygulanacak

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında, Nilüfer İlçesi Gölyazı Mahallesi ve civarında 28 Haziran - 28 Temmuz tarihleri, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacak. Çalışmaların erken tamamlanması halinde şebekeye su verileceğinden vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği ifade edildi.

Öte yandan Buski’den yapılan açıklamaya göre, Balat Mahallesi’nde de sular kesilecek. Barbaros Caddesi ile Büyük Sokak arasında kalan bölge ve civarında, 22 Haziran Perşembe günü (YARIN), 08.00 ile 17.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı kaydedildi. Çalışmaların erken tamamlanması halinde şebekeye su verileceğinden vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<