banner359

Gönüller İftarda Bir Araya Geldi

Mustafakemalpaşa Belediyesi, düzenlediği geleneksel mahalle iftarlarıyla gönülleri bir araya getirmeye devam ediyor.Mahalle kültürünü yeniden yaşatarak, vatandaşları ramazan ayının manevi ikliminde bir sofra etrafında buluşturan Mustafakemalpaşa...

16 Haziran 2016 Perşembe 16:01
Gönüller İftarda Bir Araya Geldi
Mustafakemalpaşa Belediyesi, düzenlediği geleneksel mahalle iftarlarıyla gönülleri bir araya getirmeye devam ediyor.
Mahalle kültürünü yeniden yaşatarak, vatandaşları ramazan ayının manevi ikliminde bir sofra etrafında buluşturan Mustafakemalpaşa Belediyesi, ilk iftar programını Orta Mahalle’de gerçekleştirdi.
Stadyum Caddesi’ndeki 500 kişilik iftar yemeğinde Orta Mahalleliler hep birlikte bir masa etrafında olmanın mutluluğunu yaşadı.
İftar programına katılan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, masaları gezerek mahalle sakinleriyle sohbet etti. Kurtulan; "Halkla yan yana olma arzusunu taşıdığımız iftar programlarımız kardeşliği ve birlik duygusuna güç katıyor. Bu sofralarda, bir tas çorbanın, bir somun ekmeğin dışında sevgiyi paylaşıyoruz. Acısından tatlısına kadar her zaman vatandaşlarımızın yanında olma gayreti içerisindeyiz. Tüm yılın ramazan bereketiyle geçmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<