banner359

Güneşi gören oltacılar Trilye’ye akın etti

Bir haftadır devam eden puslu havanın ardından güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte hafta sonunu deniz kenarında değerlendirmek isteyen Bursalılar, Mudanya’nın tarihi Trilye köyüne akın etti.Tarihin her bir sokakta hissedildiği Trilye,...

20 Kasım 2016 Pazar 08:40
Güneşi gören oltacılar Trilye’ye akın etti
Bir haftadır devam eden puslu havanın ardından güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte hafta sonunu deniz kenarında değerlendirmek isteyen Bursalılar, Mudanya’nın tarihi Trilye köyüne akın etti.
Tarihin her bir sokakta hissedildiği Trilye, hafta sonu balık sevdalılarının akınına uğradı. Güneşli havayı fırsat bilen Bursalıların bir kısmı açık havada yürümeyi tercih ederken, biz kısmı da liman boyundaki balık ekmekçilerde karnını doyurdu. Yat limanının kenarına sıralanan oltacılar en güzel balıkları yakalamak için bir biriyle yarıştı. Kadınların süs eşyalarının satıldığı açık pazarda vakitlerini geçirdiği bölgede çocuklar da uçurtma uçurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<