Güneybayır Camii yenileniyor

Osmangazi Belediyesi, Güneybayır Mahallesi Camii’nde çevre düzenleme çalışmaları başlattı. Cemaatin kullanabilmesi için camii bahçesine çok amaçlı bir salon inşa edilirken, şadırvan ve abdest alma yerleri de yenilenecek.Osmangazi Belediyesi,...

02 Eylül 2016 Cuma 15:47
Güneybayır Camii yenileniyor
Osmangazi Belediyesi, Güneybayır Mahallesi Camii’nde çevre düzenleme çalışmaları başlattı. Cemaatin kullanabilmesi için camii bahçesine çok amaçlı bir salon inşa edilirken, şadırvan ve abdest alma yerleri de yenilenecek.
Osmangazi Belediyesi, ibadetin yanı sıra vatandaşların buluşma noktası olan camilerin çevresini güzelleştirmeye devam ediyor. Güneybayır Mahallesi Camii’nde çevre düzenleme çalışmaları başlatan Osmangazi Belediyesi, cami bahçesine 250 metrekarelik çok amaçlı salon inşa ediyor. İnşa edilen binanın üzeri cami avlusu olarak kullanılacak. Avlunun üstü kapatılarak oturma alanı oluşturulacak. Ayrıca caminin şadırvanı ve abdest alma yerleri ile gasilhane de yenilenecek.
Osmangazi Belediyesi, Köy Konağı’nın yenilenmesi için de çalışma başlattı. Köy Konağı içerisinde yer alan muhtarlığın iç ve dış cephesi bakımdan geçirilerek tesisatlar yenilenecek. Çatısının da yeniden inşa edileceği Köy Konağı içerisinde yer alan mutfak ve kahvehanenin tesisatları da elden geçirilecek.
Güneybayır Mahallesi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Camiler, manevi değer taşıyan yerler. İlçemiz sınırları içerisinde yer alan bütün camilerimize duyulan ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetler götürüyoruz. Çevre düzenlemesi ve dış cephe yenilemesi çalışmalarının yanı sıra, camilerimizin temizliklerini yapıyor, park ve bahçelerini yürütülen çalışmalarla güzelleştiriyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<