banner359

Güreşte İlk Günün Lideri Türkiye

Yunus Emre Spor Kompleksi’ndeki 1. Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası’nın ilk gününde Türk güreşçiler liderliği bırakmadı.Yıldırım Belediyesi ile Türkiye Güreş Federasyonu’nun girişimleri sayesinde 24 yıl aradan sonra tekrar...

24 Ekim 2015 Cumartesi 15:42
Güreşte İlk Günün Lideri Türkiye
Yunus Emre Spor Kompleksi’ndeki 1. Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası’nın ilk gününde Türk güreşçiler liderliği bırakmadı.
Yıldırım Belediyesi ile Türkiye Güreş Federasyonu’nun girişimleri sayesinde 24 yıl aradan sonra tekrar düzenlenen ve Yıldırım Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı 1. Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası’nın açılış gününe Türk güreşçiler damga vurdu. Yunus Emre Spor Kompleksi’nde gerçekleşen ilk gün müsabakalarının ardından oluşan puan tablosunda Türkiye takım halinde 95 puanla 1. sırayı elde ederken, Romanya 78 puanla 2. sıraya, aynı puana sahip Bulgaristan ise 3. sıraya yerleşti. 4. sıraya 68 puanla Sırbistan, 5. sıraya 29 puanla Makedonya, 6. sıraya 25 puanla Bosna Hersek, 7. sıraya 21 puanla Hırvatistan, son sıraya ise 14 puanla Yunanistan oturdu.
Müsabakalar sonunda Avrupa Güreş Federasyonu (CELA) Başkanı Tzeno Tzenov, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın kürsüye çıkmaya hak kazanan sporculara madalyalarını takdim etti.
Tüm sporseverleri pazar günü saat 15.30’da Yunus Emre Spor Kompleksi’nde düzenlenecek ödül törenine davet eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise, ata sporu olan güreşte başarı elde eden Türk sporcuları kutladı ve şampiyona sonunda da bu tablonun devam etmesini istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<