banner359

Gürsu’da hizmetler artık daha hızlı

Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen hizmetler, yeni alınan araçlarla daha hızlı ve etkin olarak yapılacak.Gürsu’ya hizmet ederken belediye imkanlarını en etkin şekilde kullanmaya özen gösterdiklerini belirten Gürsu Belediye Başkanı...

26 Ocak 2017 Perşembe 09:58
Gürsu’da hizmetler artık daha hızlı

Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen hizmetler, yeni alınan araçlarla daha hızlı ve etkin olarak yapılacak.

Gürsu’ya hizmet ederken belediye imkanlarını en etkin şekilde kullanmaya özen gösterdiklerini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "İlçemize daha iyi hizmet etmek amacıyla belediyemize iki araç daha kazandırdık. Hızla gelişen ilçemizin ihtiyaçlarına en hızlı şekilde müdahale edip çözüm üretmek amacıyla belediyemizin teknik altyapısını da güçlendirmeye devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne Belediyemize 21 hibe olmak üzere toplam 28 adet araç kazandırdık. Yenilerini kazandırmak için de çalışıyoruz. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Gürsu Belediyesi tarafından yeni alınan 2017 model iki aracın da eklenmesiyle, belediye hizmetleri toplam 54 araçla gerçekleştiriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<