Gürsu’da ramazan öncesi fırın denetimleri

Bursa’nın Gürsu ilçesinde ramazan öncesi fırınlar denetlendi.Gürsu Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerince fırınlar denetlendi.İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini vurgulayan Başkan Mustafa...

26 Mayıs 2017 Cuma 18:13
Gürsu’da ramazan öncesi fırın denetimleri

Bursa’nın Gürsu ilçesinde ramazan öncesi fırınlar denetlendi.

banner380

Gürsu Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerince fırınlar denetlendi.

İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini vurgulayan Başkan Mustafa Işık, “Hepimizin sağlığı için esnaflarımızın özenli olması büyük önem taşımakta. Esnaflarımızın faaliyette bulundukları iş kolunda en iyisi olabilmek için kendilerini geliştirmeleri temennisiyle işlerinde başarılar ve hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Denetimler sırasında, genel hijyen kuralları, ekmeklerin standartlara uygunluğu, resmi evrakların uygunluğu, çalışanların durumları teftiş edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<