banner359

Gürsu’nun mahallelerinde ramazan bereketi yaşanıyor

Bursa’nın Gürsu Belediyesi, iftar yemekleriyle mahallelerde ramazan bereketi yaşatıyor.Gürsu Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonunda, hayırsever vatandaşların desteğiyle, her gün, Gürsu Kent Meydanında verilen...

08 Haziran 2017 Perşembe 11:52
Gürsu’nun mahallelerinde ramazan bereketi yaşanıyor

Bursa’nın Gürsu Belediyesi, iftar yemekleriyle mahallelerde ramazan bereketi yaşatıyor.

Gürsu Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonunda, hayırsever vatandaşların desteğiyle, her gün, Gürsu Kent Meydanında verilen 500 kişilik iftar yemeğinin yanı sıra, mahallelerde de iftar sofraları kuruluyor. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da, iftar buluşmalarına katılarak, iftarını halkla birlikte açıyor. İpekyolu Mahallesinde düzenlenen iftar, mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İftar programının ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Işık, "Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle iftar çadırı geleneğimizi devam ettiriyoruz. Ramazan, paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Farklı mahallelerimizde iftarlarda bir araya gelerek bu güzel duyguları ilçe halkımızla paylaşıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<