banner359

Gürsu’nun ’su şehri’ kimliği yeni çeşmelerle taçlanıyor

Gürsu Belediyesi, ilçenin tarihi dokusunu sergileyen eski çeşmeleri gün yüzüne çıkararak, su şehri olma kimliğini ortaya koyuyor.Gürsu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla ilçenin kent estetiği güzelleştiriliyor....

30 Mayıs 2017 Salı 15:24
Gürsu’nun ’su şehri’ kimliği yeni çeşmelerle taçlanıyor

Gürsu Belediyesi, ilçenin tarihi dokusunu sergileyen eski çeşmeleri gün yüzüne çıkararak, su şehri olma kimliğini ortaya koyuyor.

Gürsu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla ilçenin kent estetiği güzelleştiriliyor. İstiklal Mahallesinde, daha önceden var olan çeşmenin yerine Selçuklu mimari dokusunda yapılan yeni çeşmenin ardından, Şehit Cüneyt Yıldız Caddesi, Atatürk Caddesi ve Zafer Caddesi üzerine iki adet olmak üzere toplam dört adet çeşme yapılıyor.

İlk yapılan uygulamanın ilçe halkının beğenisini aldığını belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Altyapı ve üst yapı hizmetlerimiz aralıksız devam ederken ilçemizin kent estetiğini geliştirmeye yönelik çalışmalar da yapmaktayız. Bu çalışmalarımızla ilçemizin sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini simgesel olarak göz önüne çıkarıyoruz “dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<