Gürsu’nun vitrini güzelleşiyor

Gürsu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce yapılan çevre düzenleme ve budama çalışmaları ile ilçenin vitrini güzelleştiriliyor.Çalışmalar kapsamında Gürsu Kent Meydanı’ndaki ağaçlar budanarak bakımları yapıldı. Gürsu’...

24 Kasım 2016 Perşembe 12:37
Gürsu’nun vitrini güzelleşiyor
Gürsu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce yapılan çevre düzenleme ve budama çalışmaları ile ilçenin vitrini güzelleştiriliyor.
Çalışmalar kapsamında Gürsu Kent Meydanı’ndaki ağaçlar budanarak bakımları yapıldı. Gürsu’ nun her alanda en iyi şekilde gelişimini sağlamak için yoğun olarak çalıştıklarını söyleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsu’nun çağdaş kent kriterlerinde gelişimini sağlamak hedefiyle çalışıyoruz. Kent estetiğinin oluşturulmasındaki en önemli etkenlerden olan yeşil alanlarımızın da her zaman bakımlı ve temiz olması için düzenli olarak çalışmalar yapmaktayız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<