banner359

’Hamsi Köyün Şifresi’ büyüledi

Karadeniz Kültür ve Dayanışma Derneğinin tiyatro oyunu ’Hamsi köyün şifresi’ izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.Mustafakemalpaşa ilçesi Karadeniz Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği ’Hamsi Köyün Şifresi’ isimli...

31 Mayıs 2017 Çarşamba 15:18
’Hamsi Köyün Şifresi’ büyüledi

Karadeniz Kültür ve Dayanışma Derneğinin tiyatro oyunu ’Hamsi köyün şifresi’ izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Mustafakemalpaşa ilçesi Karadeniz Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği ’Hamsi Köyün Şifresi’ isimli oyun, belediye düğün salonunda sahnelendi. Yönetmenliğini Halil Bulut’un yaptığı, Hakan Özer, Sergen Şahinbaş, Salih Can, Halil İbrahim Bulut, Metin Bulut, Buket İpek, Hazal Gürbüz ve Seviye Nur Zeybek’in oynadığı oyunu Bünyamin Günaydın düzenledi. Ramazanda vatandaşlara güzel zamanlar geçirtebilmek ve Karadeniz Kültürünü fıkra olarak işlemek adına sahne aldıklarını belirten tiyatro oyuncuları, büyük beğeni topladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<