banner359

Hastanede Doktor Eksiği Kalmadı

Bursa’nın Yenişehir İlçesinde Devlet Hastanesi’nde Son Tayin Olan Hekimlerle Beraber Doktor Açığı Kalmadığı Bildirildi.

29 Ekim 2015 Perşembe 12:14
Hastanede Doktor Eksiği Kalmadı
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Devlet Hastanesi’nde son tayin olan hekimlerle beraber doktor açığı kalmadığı bildirildi.
Hastane yöneticisi Uz. Dr. İsmail Yoğurt, son üç ay içinde gelen 4 uzman doktorla birlikte hiçbir eksikleri kalmadığını belirterek, “Dahiliye, kadın doğum, kardiyoloji ve ortopedi doktorlarımız da göreve başladı. Bunun yanı sıra haftanın bir günü de cildiye doktoru gelip hastanemizde görev yapıyor. Gelen bu doktorlarımız ile birlikte çok şükür hiçbir uzman eksiğimiz kalmadı. Yenişehir insanına en güzel hizmeti vermek için çalışıyoruz” dedi.
Yenişehir Devlet Hastanesi’nin çok ciddi hizmet verdiğinin altını çizen Yoğurt, “İlk 8 ay içinde hastanemizde 126 bin hastayı muayene etmişiz. Bunun 60 bini acilden giriş yapmış. Bu sebeple acili genişletme çalışmaları yapıyoruz. Bunu kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<