banner359

Hastanelerdeki Çocukların Bayram Sevinci

Cumhuriyet'in 92. Kuruluş Yıldönümü Dolayısıyla Dörtçelik Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesindeki Çocuklar, Palyaçolar Eşliğinde Doyasıya Eğlendi.

29 Ekim 2015 Perşembe 10:25
Hastanelerdeki Çocukların Bayram Sevinci
Cumhuriyet’in 92. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Dörtçelik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesindeki çocuklar, palyaçolar eşliğinde doyasıya eğlendi.
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma, Dörtçelik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları, İnegöl Devlet ve Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri, sağlık çalışanları hasta ve yakınlarının katıldığı etkinlikler de duygusal anlar yaşandı. Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesinde Osmangazi İMKB Kız Meslek Okulu ve hayırsever vatandaşlarımız ile birlikte düzenlediği etkinlik kapsamında, öğrenciler palyaço ve şirinler kılığına girip hasta çocukları eğlendirdi.
Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Rüstem Aşkın, İnegöl Devlet Hastanesinde yaptığı konuşmada "Demokrasiyle taçlanmış bir Cumhuriyet, iki yüz yıl önceye baktığımızda nereden nereye geldiğimizi de bize göstermesi bakımından son derece önemli. Cumhuriyet bayramınızı kutluyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<