banner359

Hayatı sanatla reklendiriyorlar

Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında düzenlediği “Sanatla Reklendiriyoruz” adlı sergi Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu.ÇEK Güler Osman Köseoğlu Kız Öğrenci Yurdu’nda...

18 Mayıs 2017 Perşembe 16:36
Hayatı sanatla reklendiriyorlar

Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında düzenlediği “Sanatla Reklendiriyoruz” adlı sergi Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu.

ÇEK Güler Osman Köseoğlu Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan 9 öğrencinin resim, seramik ve özgün baskı olarak yaptığı 60 eserin görücüye çıktığı sergi ilgi gördü. Açılışa Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumları Müdürü Ayla Okumuş’un yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı.

Bukle Erman, “Çok güzel eserler var. Bu sergi salonunda yapılan bütün projelerden çok keyif alıyoruz. Sizler aslında sadece bu salonu değil, şehri renklendiriyorsunuz. Bütün eserler çok kıymetli şehrimize çok şeyler katıyor.Yeteneğiniz burada kalmasın ilerleterek kişisel sergilerinizi açın” dedi.

Sergi Mayıs Çarşamba gününe kadar açık kalacak. Daha sonra sergilenen 60 eser ÇEK’e ait olan kurumlarda sanatseverlerle buluşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<