banner359

HAYKOOP, örgütlenmeye dikkat çekti

S.s. Bursa Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği Başkanı Nurettin Çakır, Dikey örgütlenmenin şart Olduğunu Vurguladı.

15 Ekim 2016 Cumartesi 09:59
HAYKOOP, örgütlenmeye dikkat çekti
S.S. Bursa Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği Başkanı Nurettin Çakır, dikey örgütlenmenin şart olduğunu vurguladı.
S.S. Bursa Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği, Yenişehir’de bulunan Kooperatif başkanlarıyla bir araya geldi. Dikey örgütlenmenin şart olduğunu vurgulayan S.S. Bursa Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği Başkanı Nurettin Çakır, "Toplantımızın amacı ortak kooperatiflerin hayvan ve hayvan ürünlerini değerlendirme ve pazarlama konularındaki müşterek menfaatleri korumak. Bu hususta faaliyette bulunmak, faaliyetleri koordine etmek ve kooperatifçiliği geliştirmektir. Ayrıca Ziraat Bankası ve HAYKOOP ortağı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi işbirliği protokolü ile üreticimizin kredilendirilmesi ile ilgili bilgilendirme yapmaktır" diye konuştu.
Ortak Kooperatifleri yetiştirici ile sözleşme yapmak suretiyle özel izne tabi damızlık, gebe düve ithalatından faydalanması yönünde teşvik etmekte olduklarını belirten Çakır, "Aynı zamanda ortağımız olmayan fakat Yenişehir Bölgesinde aktif olan kooperatiflerle de bir araya gelerek, dikey örgütlenmemiz şarttır” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<