banner359

Hayvanat Bahçesi’nde 23 Nisan Coşkusu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde düzenlenen ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlaması renkli anlara sahne oldu.Şenlik Büyükşehir Belediye Bandosu’nun konseriyle başladı. Konserde popüler şarkıları seslendiren...

22 Nisan 2016 Cuma 11:27
Hayvanat Bahçesi’nde 23 Nisan Coşkusu
Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde düzenlenen ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlaması renkli anlara sahne oldu.
Şenlik Büyükşehir Belediye Bandosu’nun konseriyle başladı. Konserde popüler şarkıları seslendiren bandoya çocuklar da danslarıyla eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Şube Müdürü Nermin Sığırcı, “Çocuklarımız, geleceğimiz, yıldızımız ve mutluluğumuzdur. Çocuklarımız, barış, umut ve kardeşliği temsil etmektedir” diye konuştu.
Anaokulu öğrencileri dans gösterileri sunarken, Engelli Bakım Merkezi’nin OBAM Korosu hareketli şarkılarıyla çocukları ve velileri coşturdu. Öğrencilerin gösterileri ilgi gördü. Çocuklar gönüllerince eğlenirken, veliler de çocuklarının mutluluklarını fotoğraf çekerek paylaştı. Devekuşu yumurtalarını boyayarak kolye yapan öğrenciler, fayton gezisi ve sokak oyunları ile eğlenceli anlar yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<