banner359

Hentbol Paf Takımı 2. Etap İçin İddialı

Hentbol Erkekler Süper Gençler Ligi’nde Mücadele Eden Nilüfer Belediyespor Paf Takımı, 8-12 Ocak Tarihleri Arasında Ankara’da Oynanacak 2. Etap Grup Maçlarına Hazırlanıyor.

05 Ocak 2016 Salı 11:12
Hentbol Paf Takımı 2. Etap İçin İddialı
Hentbol Erkekler Süper Gençler Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor PAF Takımı, 8-12 Ocak tarihleri arasında Ankara’da oynanacak 2. etap grup maçlarına hazırlanıyor.
Hentbol Erkekler Süper Gençler Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor PAF Takımı, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ligin 1. etabında aldığı galibiyetlerle başarılı bir grafik sergileyen yeşil mavi beyazlı ekip, Üçevler Spor Tesisleri’nde yaptığı idmanlarla 2. etaba hazırlanıyor. 13 takımın mücadele edeceği ligde Nilüfer Belediyespor, üst sıraları hedefliyor. Nilüfer Belediyespor’un Bursa’yı başarılı bir şekilde temsil ettiğini belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Çok güçlü bir altyapımız var. 145 lisanslı hentbolcuya sahibiz. Hentbolun her kategorisinde saygın bir Nilüfer Belediyespor markası oluştu. Ligin ilk etabında olduğu gibi 2. etabı da başarılı bir şekilde bitirmek istiyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<