banner359

Hilton çalışanları Osmangazi’yi örnek aldı

Osmangazi Belediyesi tarafından eski kıyafetlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için başlatılan proje özel sektöre de ilham kaynağı oluyor.Otel zincirlerinden Hilton Bursa Convention Center & Spa ve Hampton Otel çalışanları, “Eski...

07 Eylül 2016 Çarşamba 14:00
Hilton çalışanları Osmangazi’yi örnek aldı
Osmangazi Belediyesi tarafından eski kıyafetlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için başlatılan proje özel sektöre de ilham kaynağı oluyor.
Otel zincirlerinden Hilton Bursa Convention Center & Spa ve Hampton Otel çalışanları, “Eski yeni fark etmez, sen de paylaşır mısın?” sloganıyla başlattıkları projeyle kullanılabilir durumdaki eski eşyaları ihtiyaç sahipleri için topladı. Otel çalışanları tarafından toplanan kullanılabilir durumdaki giysi, ayakkabı ve oyuncaklardan oluşan 10 koli eşya, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması üzere Osmangazi Belediyesi’nin proje sorumlularına teslim etti.
Hilton Bursa İnsan Kaynakları Müdürü Doğan Genç, “Proje, otelimizin sosyal komite üyeleri tarafından geliştirildi. Çalışma arkadaşlarımızın da desteği ile kısa sürede 10 koli eşya toplandı. Eşyaların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması noktasında bize de ilham kaynağı olan Osmangazi Belediyesi ile işbirliği yaptık. Toplamış olduğumuz giysi ve oyuncaklar, Osmangazi Belediyesi’nin Sevgi Mağazası aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<