banner359

Hipodrum’da İznik rüzgarları esti

Türkiye Jokey Kulübü Bursa Osmangazi Hipodromu’nda ikinci kez İznik Koşusu düzenledi.Bursa Osmangazi Hipodromu’nda gerçekleştirilen yarışları İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’da şeref tribününden izledi. Sargın’a burada Hipodrom...

19 Kasım 2016 Cumartesi 10:21
Hipodrum’da İznik rüzgarları esti
Türkiye Jokey Kulübü Bursa Osmangazi Hipodromu’nda ikinci kez İznik Koşusu düzenledi.
Bursa Osmangazi Hipodromu’nda gerçekleştirilen yarışları İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’da şeref tribününden izledi. Sargın’a burada Hipodrom Müdürü Devrim Evcim eşlik etti. İznik Koşusu’nu Suphi Baydan’ın Beratbey (Doğangün - Hırçın Güzel / Savabey) isimli safkanı, jokeyi Özcan Yıldırım idaresinde kazandı. Kır erkek tay elde etmiş olduğu bu birincilikle beraber 9. startında 3. birinciliğine ulaşmış oldu.
3 yaşlı 11 Arap tayının kum pistte bin 200 metre mesafede birincilik mücadelesi verdiği koşuda ikinciliği Zilli (Kaizbert-Forraydır/Haberbatur) elde ederken, Harzemşahlı (Ağakaraca-Algül/Tırpan) üçüncü, Efe Yürek (Tuncal-Kırgülü/Pegasus) de dördüncü oldu.
Birincilik ikramiyesi 45 bin 500 lira olan koşuda, kazanan Beratbey için bitiriş derecesi 1.24.88 olurken, farklar Boyun - Burun - 3,5 boy şeklinde sonuçlandı. Şeref tribününde gerçekleştirilen kupa töreninde, Belediye Başkanı Osman Sargın birinci gelen at sahibi adına Hasan Salih Gavaş’a İznik Çini’si hediye etti.
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "İznik’in adını her alanda tanıtmak için çalışıyoruz. İznik Koşusu olarak ilkini geçtiğimiz yıl Ağustos ayında gerçekleştirmiştik. İkinci kez düzenlenmesi bizleri sevindirdi. Yarışmayı kazanan Beratbey isimli atın jokeyini ve sahibini ise tebrik ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<