Hükümet Konağı Hızla Yükseliyor

Başkan Sadi Kurtulan, Bursa Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı Kontrolünde Yaptırılan Mustafakemalpaşa Hükümet Konağı İnşaatinda İncelemelerde Bulundu.

03 Aralık 2015 Perşembe 12:24
Hükümet Konağı Hızla Yükseliyor
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni hükümet konağının 2016 yılının son aylarında tamamlanacağını söyledi.
Başkan Sadi Kurtulan, Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı kontrolünde yaptırılan Mustafakemalpaşa Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu. Atak-Öztekin İnşaat ortaklığınca yürütülen çalışmalar hakkında firma yetkilisi Yakup Karakaş’tan bilgiler alan Kurtulan, inşaatın tamamlanmasının ardından ilçenin her yönden ferah bir kamu binasına kavuşacağını belirtti.
Kurtulan, " Devlet Hastanesi, adliye ve SGK’nın yeni binalarında hizmete başladığı Mustafakemalpaşa, merkezi hükümetimizin desteği ile dev kamu yatırımlarına kavuşmaya devam ediyor. Kamu binaları her yönden yenilenerek, vatandaşımızın hizmetine sunuluyor. Uzun yıllar diğer kurumlarıyla hizmet veren hükümet konağı da tekrar yerinde yükseliyor. Bu yeni kompleks, 11 bin metrekarelik alanı, 30 araçlık otoparkıyla yaklaşık 9 milyon TL’ye mal olacak. 600 iş gününde bitirilmesi planlanan yatırımın 2016 yılının son aylarında tamamlanmasını bekliyoruz" dedi.
Kurtulan, vatandaşa tek yerden hizmet verilecek 5 katlı binada M. Kemalpaşa Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın bulunacağını dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<