banner359

İftar sofrası Orhaneli’de kuruldu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan ayında ilçelerde gerçekleştirilen iftar programları kapsamında Orhaneli’de vatandaşlarla bir araya geldi.Ramazan ayında ilçelerde iftar yapma geleneğini sürdüren Bursa Büyükşehir...

03 Haziran 2017 Cumartesi 14:37
İftar sofrası Orhaneli’de kuruldu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan ayında ilçelerde gerçekleştirilen iftar programları kapsamında Orhaneli’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Ramazan ayında ilçelerde iftar yapma geleneğini sürdüren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu defa Orhaneli’de gerçekleştirilen iftar programına katıldı. İlçede yoğun katılım sağlanan iftarda, orucunu vatandaşlarla birlikte açan Başkan Altepe, ramazan ayının değerine dikkati çekerek, kentin her köşesinde bu güzel kültürün yaşatıldığını söyledi. Altepe, Bursalı iş adamlarının da desteğiyle Ramazan’ın güzelliklerinin sınırları aştığını, diğer ülkelerde de iftar sofralarının kurulduğunu ifade etti.

Başkan Altepe, Bursa’nın yerli üretimden kırsal kalkınmaya kadar her alanda geliştiğini anlatarak, “Bursa’da tarımda, ticarette, turizmde, sanayide her türlü hamleyi yapıyoruz. Bursa’nın termal ve sahil şehri olduğunu, Bursa’nın tarih başkenti olduğunu ve Uludağ’ı hatırlattık. Bursa artık yerel deyince Türkiye’de 1. sırada. Bursa’da yapılan çalışmalar boşa gitmiyor. Bursa için gurur duyuyoruz. Bursa ve Orhaneli olarak çalışıyoruz. Orhaneli’nin her alanda gelişmesi ve kalkınması için hizmetlerimize devam ediyoruz. Orhaneli’nin altyapısının olması önemli. Altyapıdaki en büyük yatırımlar Büyükşehir ile birlikte oluyor” dedi.

Bugüne kadar sadece Orhaneli’ye yapılan yol yatırımının 31 trilyon olduğunu belirten Altepe, "Altyapı yatırımımız 55 trilyon fen işleri, tarihi eserler ve diğerleriyle birlikte tam 105 trilyonu buldu. İşte bu ancak Büyükşehir ile birlikte oluyor. İlçe belediyesi ile 100 yıl geçse bu faaliyetlerin yapılması zor. Her köşede çalışmalar sürüyor. Orhaneli bereketli bir ilçemiz. İlçede pek çok noktada göletler yapılıyor. Ayrıca, tarihi yapıların onarımından eğitim kurumlarına desteklere ve üretime destek sağlayacak çalışmalardan, termal ve turizmin canlandırılmasına kadar bölgenin her köşesinde projelerin sürüyor" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin Orhaneli’de her alanda faaliyet gösterdiğini kaydeden Başkan Altepe, “Orhaneli’nin gelişmesi ve bölgenin daha da kalkınması için bizler çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Yapılan işler ortadadır. Büyükşehir ve Orhaneli belediyeleri birlikte Orhaneli’yi geleceğe taşıyacağız. Bugüne kadar yapılamayanlar inşallah bir bir yapılacak. Daha fazla üretip daha fazla kazanacağız ve inşallah Orhaneli göç vermeyecek" şeklinde konuştu.

İlçede yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Altepe, iftar yemeğine katılan vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<