banner359

İnegöl’de yaz Kur’an kursları başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü talimatıyla her yıl okullardaki eğitim öğretim döneminin bitmesiyle başlayıp, yaz ayı boyunca devam eden Yaz Kur’an Kursları İnegöl’de başladı. Bu yıl “Kur’an Ayında...

12 Haziran 2017 Pazartesi 14:49
İnegöl’de yaz Kur’an kursları başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü talimatıyla her yıl okullardaki eğitim öğretim döneminin bitmesiyle başlayıp, yaz ayı boyunca devam eden Yaz Kur’an Kursları İnegöl’de başladı. Bu yıl “Kur’an Ayında Kur’anla Buluşalım” temasıyla başlayan Kur’an kurslarında binlerce çocuk ders başı yaptı. Öğrenciler, dini bilgilerin yanı sıra sosyal etkinliklere de katılacaklar.

Bugün başlayan Yaz Kur’an Kursları öncesinde din görevlileri bir günlük eğitim seminerinden geçti. İnegöl’de 175 cami, 60 Kur’an Kursu ve Huzur Mahallesi Abdulhamit Han Ortaokulunda 8 sınıf, Cemil Sönmez İlkokulunda 4 sınıf, Kurşunlu İlk ve Ortaokulunda 1 ve Müşerref Muzaffer Samda İlkokulunda 2 sınıf olmak üzere toplam 250 derslikte 11 bine yakın öğrenciye eğitim verilecek. Öğrencilerin en az bir vakit namazını eda etmelerinin sağlanması içinde eğitimler hafta içi saat 10.00 ile 13.00 arasında veriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<