banner359

İş stresini bowling ile attılar

Güney Marmara Bölgesi’nin elektrik dağıtım şirketi Uludağ Elektrik dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından düzenlenen bowling turnuvasının final müsabakası Bursa’da yapıldı. Turnuvayı Bursa’dan “Yatırım” takımı kazanırken, 2. sırayı...

06 Nisan 2017 Perşembe 18:15
İş stresini bowling ile attılar

Güney Marmara Bölgesi’nin elektrik dağıtım şirketi Uludağ Elektrik dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından düzenlenen bowling turnuvasının final müsabakası Bursa’da yapıldı. Turnuvayı Bursa’dan “Yatırım” takımı kazanırken, 2. sırayı Yalova’dan Aslanlar, 3.sırayı ise Bursa’dan Uluğ Koordinatörler takımı aldı.

Çalışanların motivasyonunu sağlamak maksadıyla düzenlenen‘Bowling Turnuvası’ birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Bursa, Yalova, Balıkesir ve Çanakkale illerinde yapılan ön elemelerin ardından en yüksek puanı alan 360 personelden oluşturulan ve 60 takımın katıldığı 14 ekip Anatoluim AVM’de kıyasıya yarıştı. İlgiden dolayı iki haftaya yayılan turnuva birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Personelin büyük ilgi gösterdiği ve büyük bir heyecana sahne olan birimler arası turnuvadan galip olan taraf Yatırım oldu. Aslanlar takımı 2. olurken, Uluğ Koordinatörler 3. sırayı aldı. Maçın en skorer ismi Adem Demir oldu.

Şampiyon olan Yatırım takımının tüm üyelerine madalya ve çeyrek altın ödülleri verildi. Ayrıca ferdî olarak en yüksek skora ulaşan Adem Demir de çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<