Işıklar Belediyesi’nden Gemlik Belediyesi’ne Gelin

Gemlik Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü Çalişanlarindan Muhammed Bayrak, Hayatını Afyonkarahisar'ın Işiklar Belediyesi Çalişanlarindan Sultan Örnekol İle Birleştirdi.

13 Ocak 2016 Çarşamba 15:07
Işıklar Belediyesi’nden Gemlik Belediyesi’ne Gelin
Gemlik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarından Muhammed Bayrak, hayatını Afyonkarahisar’ın Işıklar Belediyesi çalışanlarından Sultan Örnekol ile birleştirdi.
Gemlik Belediyesi Nikâh Müdürlüğü salonunda yapılan nikah merasiminde genç çiftin şahitliklerini ağabey Cihat Bayrak ve gelinin amcasının kızı Meral Örnekol yaptı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın kıydığı nikâh ile dünya evine giren Muhammed-Sultan çiftini akrabaları, sevenleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Yılmaz, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<