banner359

İstanbul Yolunda Trafik Felç Oldu

Bursa Girişinde Ovaakça'da Çevre Yolu Bağlantısı İçin Bir Viyadük Daha İnşa Edilmesi Trafiği Felç Ediyor. Özellikle İstanbul İstikametinden Gelen Araçlar Dürdane Köyüne Kadar Uzun Araç Kuyrukları Oluşuyor.

19 Mayıs 2016 Perşembe 14:31
İstanbul Yolunda Trafik Felç Oldu
Bursa girişinde Ovaakça’da çevre yolu bağlantısı için bir viyadük daha inşa edilmesi trafiği felç ediyor. Özellikle İstanbul istikametinden gelen araçlar Dürdane köyüne kadar uzun araç kuyrukları oluşuyor.
İnşaat için Bursa İstanbul kara yolu daraltılmasına rağmen, inşaat ekiplerinin 24 saat çalışmaması sıkıntılara yol açıyor. Bursa’ya girmek için Dürdane ile Ovaakça arasında 30 ile 40 dakika arasında zaman kaybeden vatandaşlar, çalışmanın aralıksız sürdürülmesini istedi. Yüzlerce aracın adım adım ilerlemesi sebebiyle Bursa’ya girişte yaklaşık 10 kilometre kuyruk oluyor. Sürücüler, şehir girişinde güvenlik ekiplerinin kontrolleri sebebiyle de yolun daraltıldığını, Bursa’ya girişte büyük sıkıntı olduğunu bildirdi.
Viyadük çalışması yüzünden yolun kıvrılarak 1 şerite daralması dakikada onlarca araç geçen yoğun trafikte büyük birikmelere yol açıyor. Ayrıca Ovaakça’da şehre girişte trafiği yavaşlatmak için 1 şeritlik daraltma da sıkıntının büyümesinde etkili oluyor. Bursa- Gemlik arasında her gün giden gelen vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin Ovaakça’da İstanbul yolunu 3 şeride çıkartmalarını
istiyor. Trafik sorumlularının da uzun kuyruğu eritmek için hiçbir ekip yollamaması dikkati çekiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<