İTSO üyelerine dil kursu

İnegöl Ticaret Ve Sanayi Odası (itso) İle Özel Beyaz Tahta Yabancı Dil Kursu Arasında Geçen Yıl İmzalanan İndirim Protokolü Yenilendi.

21 Kasım 2016 Pazartesi 16:11
İTSO üyelerine dil kursu
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile Özel Beyaz Tahta Yabancı Dil Kursu arasında geçen yıl imzalanan indirim protokolü yenilendi.
İTSO ile İnegöl Özel Beyaz Tahta Yabancı Dil Kursu arasında geçen yıl imzalanan protokol ile oda üyelerine ve çalışanları ile çocuklarına kurs ücretlerinde yüzde 30 indirim sağlanmıştı. Oda ve kurs yönetimi arasında yapılan görüşme sonucu indirim protokolünün bir yıl daha uzatılmasına karar verildi. İndirim protokolünü İTSO Başkanı Metin Anıl ile İnegöl Özel Beyaz Tahta yabancı Dil Kursu müdürü Nihal Ferik imzaladı.
Metin Anıl, oda olarak üyelerine yönelik seminerler, toplantılar ve kurslar düzenlediklerini, yurtiçi ve yurtdışı fuar organizasyonları yaptıklarını kaydetti. Çalışmalarının bunlarla sınırlı olmadığını eğitim ve sağlık alanında üyelere katkı sağlamak maksadıyla çeşitli kurumlarla indirim protokolleri imzaladıklarını belirten Metin Anıl, "Yabancı dil kursu da bunlardan sadece bir tanesi. Üyelerimizin personeli, eşleri ve çocuklarının dil öğrenimine destek sağlamak için geçen yıl protokol imzaladık. Protokolü bir yıl daha uzatarak üyelerimize aynı imkanı yine sunmak istedik. Odamızın sağladığı bu tür imkanlardan üyelerimizin yararlanacağını umuyoruz. Protokol, her iki kurum için de hayırlı olsun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<