banner359

İTSO’dan eğitime destek

İtso Başkanı Metin Anıl Ve Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican

18 Ekim 2016 Salı 16:00
İTSO’dan eğitime destek
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), bu eğitim ve öğretim döneminde de öğrencilere kırtasiye ve kıyafet desteğinde bulundu.
İTSO tarafından temin edilen kırtasiye malzemeleri ve kıyafetler, 600 öğrenciye verilmek üzere okul müdürlerine teslim edildi.
İTSO binasında düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaarslan, İTSO Başkanı Metin Anıl ve yönetim kurulu üyeleri ile okul müdürleri katıldı. Metin Anıl, “İTSO olarak hem kendi işimizi yapmaya, hem de sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu sene de 600 öğrencimize giysi, ayakkabı, çanta yardımlarını ulaştıracağız. Biz bu memlekette eğitimin, sağlığın ne kadar önemli olduğunun şuuruyla çalışan bir sivil toplum örgütüyüz. Minik öğrencilerimizin hediye paketlerini hazırladık. Okul müdürlerimize teslim ediyoruz. Dağıttığımız eşyalar yerlerine layıkıyla ulaşacak” dedi.
İnegöl’e yeni bir okul müjdesi de veren Anıl, “Hepinizin bildiği gibi geçtiğimiz yıllarda odamız adına bir ilkokulu milli eğitime teslim etmiştik. Geçtiğimiz günlerde yönetimimizle yaptığımız toplantıda, İnegöl’e bir yeni okul daha kazandırma kararı aldık” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<