banner359

İznik Belediyesi elektronik belge sistemine geçti

İznik Belediyesi, Elektronik Belge Yönetimi Sistemine (ebys) Geçti.

21 Ekim 2016 Cuma 14:33
İznik Belediyesi elektronik belge sistemine geçti
İznik Belediyesi, elektronik belge yönetimi sistemine (EBYS) geçti.
Bütün birimlerle ilgili iç ve dış yazışmalar otomasyon sistemi üzerinden yapılmaya başlandı. Kurumsal iletişimi tamamen ağ üzerinde sürdürecek olan sistem sayesinde kağıt, zaman ve emekten tasarruf edilecek. Sistem, kurum içinde işlemlerin daha hızlı ve koordineli yapılmasını, dolayısıyla vatandaşların belediyeden daha kaliteli hizmet almasını sağlayacak. Elektronik belge yönetimi sistemi, geleneksel iş akış modelinden oldukça farklı bir şekilde birimler arası irtibatın tamamen ağ üzerinde sürdürülmesine imkan sağlayacak.
Teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve bu konuda büyük bir altyapıya sahip olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Osman Sargın, “Sistemin birçok getirisi var. Bütün yazışmalarımızı elektronik ortamda, şeffaf belediyecilik ilkelerine uygun bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bu sistem sayesinde kağıt israfının önüne geçmiş olacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<