İznik Belediyesi kapı kapı gezip vatandaşları dinliyor

Bursa’nın İznik ilçesinde, Belediye İletişim Merkezi görevlileri, ev ev gezerek vatandaşları dinliyor.İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın talimatı üzerine oluşturulan İZBİM, kurulduğu günden itibaren halkın meselelerini başkana...

05 Ekim 2016 Çarşamba 17:52
İznik Belediyesi kapı kapı gezip vatandaşları dinliyor
Bursa’nın İznik ilçesinde, Belediye İletişim Merkezi görevlileri, ev ev gezerek vatandaşları dinliyor.
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın talimatı üzerine oluşturulan İZBİM, kurulduğu günden itibaren halkın meselelerini başkana ve birim müdürlerine aktararak, problemlerin çözülmesini sağlıyor. Başkan Osman Sargın, "Bizler halka hizmet düsturu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizi yeniden imar etmek için alt yapı çalışmaları ile başladığımız bu yolda üst yapı çalışmalarında da sona yaklaştık. Daha yaşanabilir bir İznik için kollarımızı sıvadık. İZBİM ekiplerimiz zaman zaman yaptıkları araştırmaları bizlere rapor halinde sunuyor. Gerek memnuniyetlerini, gerekse gelen talepleri vatandaşlarımızın ayağına kadar öğreniyoruz” dedi.
İznik Belediyesi İletişim Merkezi personeli, her gün değişik sokaklarda araştırmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<